Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Γκρεμίζοντας τις στοίβες του Εγώ....


Φέτος, είχα την ευλογία να βρω μια δασκάλα yoga ακριβώς δίπλα στο σπίτι μου! Καθόλου εύκολο σε αυτή την εξοχική περιοχή... Καθόλου εύκολο!!!
Ήταν η απάντηση σε αυτό που ζητούσα και είμαι ευγνώμων!
Το μάθημα της yoga κάνει καλό στο σώμα και το πνεύμα μου! Όταν ολοκληρώνουμε το μάθημα είμαι μια καινούρια Χριστιάνα, έτοιμη να σκαρφαλώσω κάθε βουνό! Ανανεωμένη, κεντραρισμένη και ενδυναμωμένη :) Τόση ευτυχία :)

Τότε, γιατί ΚΑΘΕ Τετάρτη πρωί (ναι σωστά το μαντέψατε, το μάθημα είναι κάθε Τετάρτη απόγευμα), έχω αυτή την ιδιότροπη φωνή μέσα στο κεφάλι μου που μου δίνει εκατοντάδες λόγους για να μην πάω στο μάθημα ... για μια φορά;;;

Ονομάζω αυτή τη φωνή το Εγώ μου, που ΛΑΤΡΕΥΕΙ να με βλέπει να σέρνομαι φυλακισμένη στους περιορισμούς μου, τους φόβους μου και τους παλιούς τρόπους συμπεριφοράς και σιχαίνεται όταν του λέω να σκάσει και κάνω το δικό μου έτσι κι αλλιώς!

Είναι ένα κομμάτι μου που μαθαίνω να αγαπώ, πρώτον γιατί είναι κομμάτι μου και δεύτερον γιατί χρησιμεύει ως ένδειξη για το τι είναι καλό για μένα ... Όσο μεγαλύτερη η αντίσταση, τόσο πιο καλό είναι!!!
Ακούστε το Εγώ σας λοιπόν, δώστε του αγάπη και ακολουθείστε το δρόμο σας, έτσι κι αλλιώς!
Θα εκπλαγείτε με το πόσα πράγματα μπορεί να σας διδάξει αν είστε συνειδητοί και πόσα κόλπα μπορεί να χρησιμοποιήσει για να σας εμποδίσει!

Μπορείτε να ονομάσετε κάποια από αυτά τώρα;
 Να έχετε μια απίθανη μέρα! 
Υ.Γ. Η συνειδητοποίηση και το να μαθαίνω να αγαπώ το Εγώ μου έγιναν δυνατά χάρη στις ασταμάτητες "κλωτσιές" από την φίλη μου Sylvia!!! Σ' ευχαριστώ!

1 σχόλιο:

  1. Ειχα καιρο να ερθω απο εδω απο το σπιτικο σου.Περασα για ν'αφησω τις ευχες μου.Tα πιο ομορφα Χριστουγεννα ευχομαι να περασεις κοντα μ αυτους που αγαπας και οτι ποθησεις να'χεις.ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ .Χρονια πολλα γεμάτα υγεια και του Χριστου η γέννηση ας μας φέρει ευτυχια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή