Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Μαγική συνταγή...

Αυτή η σειρά αναρτήσεων θα περιλαμβάνει συνταγές (μαγειρικής, ομορφιάς, προϊόντων οικιακής φροντίδας κλπ) αλλά και συμβουλές ή ιδέες με κάτι το ιδιαίτερο, κάτι που τις κάνει ... μαγικές  
✾ ✾ ✾ ✾ ✾ ✾ ✾ ✾ ✾ ✾ ✾ ✾ ✾ ✾ ✾ ✾ ✾ ✾ ✾ 


Η σημερινή πρώτη ανάρτηση περιλαμβάνει μια ιδέα που μπορεί εύκολα και γρήγορα να εφαρμοστεί κατά τη διάρκεια του καθημερινού μας ντους, να μας ανανεώσει και αποτοξινώσει σε όλα τα επίπεδα.
Αφού έχουμε ολοκληρώσει το ντους, και όσο ακόμη το νερό τρέχει στην κορυφή του κεφαλιού, οραματιζόμαστε έναν καταρράκτη λευκού φωτός, ο οποίος κατεβαίνει στην κορυφή του κεφαλιού μας, εισέρχεται μέσα στο σώμα μας, καθαρίζοντας όλα τα όργανα και τα συστήματά, μας περιβάλλει και εξωτερικά, αποβάλλοντας οτιδήποτε αρνητικό και επαναλαμβάνουμε δυνατά ή από μέσα μας τα πιο κάτω "Λευκό φως με καθαρίζει, αποτοξινώνει και αναζωογονεί σε όλα τα επίπεδα, απομακρύνει κάθε τι βαρύ, περιττό, ασθενές, με δυναμώνει και με προστατεύει, σύμφωνα με το ανώτερο καλό!" Το λευκό φως αποβάλλεται από τα πέλματά μας ως ασημένιο πια, παρασέρνοντας μαζί του ό,τι πια δεν μας υπηρετεί. Βοηθά ιδιαίτερα να αισθανόμαστε τα πέλματά μας σταθερά στο δάπεδο καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας. Μπορούμε να επαναλάβουμε αυτήν την επιβεβαίωση και/ή οραματισμό όσες φορές αισθανθούμε πως το χρειαζόμαστε μέσα στην ημέρα.

Αυτή η εύκολη και σύντομη τεχνική είναι ιδανική τόσο για το ξεκίνημα όσο και για το κλείσιμο της ημέρας μας, για να μας βοηθήσει να αποβάλλουμε την αρνητική ενέργεια και να γειώσουμε θετική. Επιπλέον, ο συνδυασμός με το νερό που όντως τρέχει πάνω μας μας βοηθά να πετύχουμε πιο εύκολα τον οραματισμό, ιδιαίτερα αν δεν έχουμε εξασκηθεί σε αυτόν. 

Περιμένω τις εμπειρίες σας!


Σημείωση : Η διάρκεια της όλης διαδικασίας θα πρέπει να είναι σύντομη ώστε να αποφευχθεί ενδεχόμενη ζαλάδα και αστάθεια. Αν το θεωρείτε ασφαλέστερο, κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά ή χρησιμοποιείστε κάθισμα! Αφού ολοκληρώσετε τη διαδικασία, πιείτε άφθονο νερό! Βοηθά στη γείωση της θετικής ενέργειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου